HATAY / REYHANLI - Reyhanlı Ortaokulu

STEM For Sustainable Goals adlı eTwinning Projemiz Başladı

Reyhanlı Ortaokulu İngilizce Öğretmenimiz ve Proje koordinatörümüz Şeyda Şahsuvar ve öğrencileri 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılında da yeni bir eTwinning projesine başladılar.

STEM For Sustainable Goals adlı eTwinning projesini yürüten okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri proje kapsamında sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda yaşanan sorunlara STEM çalışmaları ile çözüm bulacaklar. Ayrıca öğrencilerimiz 21. yüzyıl becerilerini geliştirecek web 2.0 araçlarını kullanacaklardır.

Ekim ayında başlayan 18 farklı ulusal ve uluslararası okulun yürüttüğü bu proje de birçok etkinlik ve çalışma proje takvimine uygun olarak işlenecektir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.

undefinedundefinedundefined

Yayın: 12.11.2023 - Güncelleme: 23.11.2023 15:39 - Görüntülenme: 68